Laden Evenementen

icon zurück TERUG

  • Dit evenement is voorbij.

Een dag Duits op de iDSB

maandag - vrijdag
16. - 20.
08:00 - 17:00

Ben je nieuwsgierig naar het schoolleven en het lesgeven op een internationale Duitstalige school in België? Dan heb je nu de kans om een inzicht te krijgen in het Duitse schoolsysteem. Leerlingen van het 5e tot het 10e leerjaar kunnen zich tijdens de “Week in het Duits” op de Internationale Duitstalige School Brussel een dag lang onderdompelen in het Duitse schoolleven en kennismaken met de taal en cultuur, inclusief een speciale les Duits.

 

Als oudste internationale school in Brussel biedt de iDSB haar leerlingen een uitstekende opleiding op basis van Duitse leerplannen. Dankzij de familiale sfeer worden nieuwkomers snel geïntegreerd in de schoolgemeenschap. Er zijn individuele oplossingen voor verschillende levenstrajecten en situaties. Van de kleuterschool tot de Abitur: bij de iDSB vindt elk kind een geschikt pad. Daarnaast biedt de schooldag een breed scala aan werkgroepen tot laat in de namiddag onder gekwalificeerde pedagogische begeleiding. Om de leerlingen voor te bereiden op een geglobaliseerde wereld, biedt de iDSB tot vijf talen en tweetaligheid aan.

 

Heb je interesse in een proefdag? Stuur ons dan een bericht met de opmerking “Een dag Duits” naar: marketing@idsb.eu. Wij nemen dan contact met je op en regelen verder alles voor je.

 

Houd er rekening mee dat uw kind slechts op één dag een proefles kan volgen. Bovendien kunnen we maximaal 10 studenten toelaten.

 

Meer informatie over de iDSB: www.idsb.eu

WAAR:

Internationale Deutsche Schule Brüssel
Rue du Long Chêne 71
Wezembeek-Oppem, 1970
+ Google Maps

Wanneer

16.10.23 - 20.10.23
08:00 - 17:00
Site:

Evenement categorieën:

CONTACT

INTERNATIONALE DEUTSCHE SCHULE BRÜSSEL

Telefoon:

+32.2785 01 30

aufnahme@idsb.eu.

Bekijk de site van Organisator